Facebook

Beoordelingen van Bombay Palace Groningen

Recente recensies van Bombay Palace Groningen

4 sterren na 45 reviews

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ook mooi snel bezorgd!

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou vast heel lekker hebben gesmaakt, als mijn milde en medium gerecht niet bijzonder pittig van smaak was geweest. Nou ben ik best gewend aan pittig eten, helaas was 'te heet' was een understatement.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had wat malser vlees verwacht. Kan ook aan mijn beperkte kennis van Indiase keuken liggen overigens. Bezorging ongeveer 45 minuten in buitenwijk.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een fout gemaakt in mijn online bestelling, maar met een telefoontje werd dat perfect voor me opgelost. Eten was zoals altijd geweldig!

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en de bestelling duurde niet heel lang, alleen ontbraken er een paar dingen uit het menu (de salade en een curry).

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd uitstekend. Wat mij betreft beste Indiase restaurant in Groningen.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdje terug de nafratan besteld smaakte heel anders en naar boter nu hetzelfde met de kasmiri bijna geen fruit meer in en weer boterig en veel aardappel en niet meer zoet..We bestellen al jaren bij jullie ..nooit klachten gehad ..en nu zijn de smaken helemaal verandert heel jammer..Misschien toch maar es ergens anders gaan bestellen..

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lekker ik noem dit geen indiaans eten zat ook geen groenten bij het eten.Ik heb alleen rijst met kip gehad.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten 1.5 uur wachten. Erg weinig kip in de curry.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer moest ik 2 uur wachten.... Het antwoord was de smoes, dat zij de bestelling niet hadden doorgekregen. De tweede keer waren ze vergeten een deel van de bestelling te bezorgen. Over het eten, dat van middelmatige kwaliteit was, kan ik enkel zeggen, dat het gestoofde lamsvlees gewoon taai was en van buitengewoon slechte kwaliteit - allemaal pezen... Zonde van mijn geld, maar een goede leerschool. Nimmer meer.....

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag op de kaart er bij vermelden of het scherp is of niet. Ik had nu een hele scherpe maaltijd en daar houd ik helemaal niet van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk maar jullie waren een gerecht vergeten helaas

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van bestellen tot bezoeging iets meer dan een uur, maar heerlijk gegeten! Raita en salade bijbestellen is aan te raden, die zijn namelijk heel lekker en goed om 'medium' gerecht mee te blussen, want die is behoorlijk pittig. Mijn complimenten voor de koks!

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Tofu is vooral erg lekker!

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zondagavond, dus druk, maar toch nog ruim binnen een uur geleverd. Alles helemaal heerlijk! Medium is echt wel heet, dus bestel genoeg raita en salade erbij om te blussen. Volgende keer bestellen we hier in ieder geval weer. Dankjewel Bombay Palace ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, goede service en vriendelijke bezorgers.

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere salade, milde vegetarisch gerecht wel heel pittig, maar dat vonden wij niet erg :). Op tijd bezorgd, alles heerlijk en prima in orde. Wij zijn tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, prima service, overzichtelijke en goede site. Bezorging is snel en goed verzorgd. Het eten constant van kwaliteit erg lekker. Zeer tevreden!

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentic Indian cooking... Consistently delicious food!

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier al jaren. Een van de beste Indiase keukens in Groningen. Pittig is hier ook echt pittig. Adviseer medium voor starters

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed rekening gehouden met allergieen. Bezorging was snel. Levering komt niet overeen met de bestelling. Helaas werd bij het menu geen papadum geleverd. Deze hoort bij het menu en ik had hier ook specifiek om gevraagd. Na contact bleek dat de papadums er soms wel, en soms niet zijn (????) Ik kreeg geen aanbod om deze alsnog te ontvangen. Omdat ik de yoghurt saus (raiza) hiervoor erbij besteld had, heb ik zelf maar papadums gebakken. Verder was er te weinig rijst bij het menu. Aanraders; bombay chicken cury, raiza, lams jahfreezi, de salade (vers!!l Afrader: shabij, deze groente curry leek wel mexicaans. Er zaten wortels en zwarte bonen in. Verder was deze saai, flauw van smaak. Tip aan bombay: informeer als iets niet voorradig is, en let op de manier waarop gasten te woord gestaan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vegetarische menu vinden we beiden heerlijk en er zit precies genoeg in om vol (maar niet te vol!) te zitten.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm eten met vriendelijke bezorging. In overleg met de kok ook aangepast aan mijn voedsel allergieën. Complimenten.

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 dingen van de bestelling ontbraken

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wel lekker, helaas wel ruim een half uur later dan geschat. Ook was de bestelde coca cola een pepsi max en een 7up (die zat er zomaar bij dat was dan weer een verassing). De papadam zat niet bij de bestelling en toen we erover belde kregen we niet de keuze of we ons geld ervoor terug wilden maar gelukkig werd het wel alsnog bezorgd. Het eten was wel echt lekker alleen in de papadam had voor mijn smaak wat minder komijn gemogen.

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten alleen zijn ze de papadums vergeten te leveren..

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was was heerlijk, ook ruim voldoende en zeer compleet. Wat een beetje raar met de bezoring was dat de bezorger niet wist dat we de bestelling al online via ideal hadden betaald..

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk lekker, en, in overleg met de kok ook nog veganistisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer ondergemiddeld eten... Erg veel saus met weinig smaak. In de saus dreven stukje droge kip en overgare groenten. Dit alles geserveerd met droge rijst. Het was wel op temperatuur dus de bezorging was goed.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen al jaren bij Bombay Palace en zijn altijd super tevreden. Heerlijk eten! We zijn en we blijven vaste klanten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was van goede kwaliteit, maar 2 gerechten ontbraken.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm. Weinig vlees. Geen gekruide worstjes er meer bij. Nan was droog. Bezorging na bijna 1,5 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid is wat krap, ik heb er maar net genoeg aan. Een gezonde student zou 2 porties eten. Kwaliteit wel uitstekend!

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij halen vaker eten bij Bombay Palace, en naar mijn mening is het altijd zeer lekker. Zeker de Peswari Nan broodjes zijn aan te raden bij elke bestelling. Lekkerste Indiaas eten in Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd werden de bestelde gerechten op het opgegeven tijdstip en nog warm (bijna heet) bezorgd. We hebben weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en heeeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet lekker en de bestelling was 1,5 uur te laat! Verschrikkelijk

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.